Ganjaran Tahun Baru untuk Pengguna LG

lg-2016-year-end-campaign-1

 

LG Electronics (LG) Malaysia kembali lagi dengan kempen akhir tahun bertema “Ganjaran besar untuk satu permulaan yang baik” (Big Rewards for A Good Start ) di mana dalam beberapa hari masyarakat Malaysia bakal menyambut Tahun Baru. Kempen ini berlangsung dari 21 November 2016 hingga 31 Januari 2017.

“Tahun Baru adalah masa tebaik untuk memulakan hidup dengan sesuatu segar dan baru. Oleh itu, LG mengambil peluang ini untuk memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia dengan inovasi yang dibangunnya, memberi nilai hebat dan memperkaya pengalaman pelanggan. Kami menggalakkan semua rakyat Malaysia untuk memanfaatkan peluang ini  memulakan tahun baru dalam fesyen mengagumkan” kata Pengarah Urusan  LG Electronics Malaysia David Oh.

lg_oled-e6-tv

Dengan setiap pembelian LG 65” OLED E6 UHD 4K TV atau LG 86” UH955T SUPER UHD 4K TV, pelanggan boleh membawa pulang LG 43” UH610T UHD 4K TV bernilai RM2,399 secara percuma. Tidak hanya setakat itu,  lengkapka teater rumah anda dengan percuma LG Soundbar SH7 bernilai RM1,799.00 dengan pembelian LG 55” OLED B6 UHD 4K TV

TV LG OLED dilihat sebagai ‘A whole category of television’ untuk teknologi paparan unggul, reka bentuk tersendiri dan kontras warna yang sempurna. TV ini dipertingkatkan dengan high dynamic range (HDR), satu teknologi yang menyediakan nisbah kontras dan kejelasan memastikan kesempurna warna. Semasa Consumer Electronic Showcase (CES) 2016, LG E6 OLED 4K TV membawa pulang anugerah Best Innovative Awards menjadikan ia satu produk rumah terbaik untuk setiap ruang tamu.

Lebih menggembirakan rakyat Malaysia tahun ini adalah rekaan perlatan rumah oleh LG yang menyokong penjimatan dan penggunaan tenaga rendah. Mesin basuh LG TWIN Wash™ misalnya membolehkan pengguna mencuci dua beban dobi melalui petak berasingan pada masa sama dalam basuhan yang lebih cekap menjimatkan masa berbanding mesin konvensional. Mesin basuh LG  ini telah diiktiraf sebagai No.1 Selling Home Laundry Appliances Brand di peringkat global (tidak termasuk China) selama dua tahun berturut  pada tahun 2014 dan 2015 oleh Euromonitor International.

lg-cordzero_canister

Satu lagi tawaran hebat sepanjang kempen akhir tahun ini adalah siri pembersih vakum LG CordZero ™ yang menampilkan LG Cordless Canister dikuasakan oleh teknologi RoboSense, LG HandStick menawarkan manfaat dan kuasa sedutan tahan lama dengan teknologi Dual PowerPackTM, manakala LG Hom-Bot memberi kompromi Dual Eye 2.0TM sensor yang secara automatik mengira keamatan cahaya walaupun dalam persekitaran yang malap. Siri vakum LG CordZeroTM memiliki LG Smart Inverter Motor™ untuk prestasi tinggi dengan kecekapan lebih baik dan tahan lasak dalam saiz kompak.

Untuk barisan inovasi peti sejuk LG, Inverter Linear Compressor adalah salah satu teknologi paling terkenal dan terbukti dengan hasil penggunaan tenaga lebih rendah dan tahap bunyi lebih rendah sesuai dengan gaya hidup moden hari ini. LG Refrigerators membariskan model peti sejuk berjenama memiliki ciri memaksimumkan ruang, LG Door-in-Door™ yang membolehkan akses cepat mencapai simpanan makanan dikehendaki dan teknologi Hygiene Fresh + ™ membunuh 99.9% bakteria dan menghapuskan bau. Pelanggan dapat menikmati tempoh jaminan 10 tahun dengan pembelian mana-mana model peti sejuk LG.

Senarai lain produk penggunaan tenaga rendah yang ditawarkan sempena kempen akhir tahun LG ini termasuk siri penghawa dingin Mosquito Away Inverter V. Teknologi inverter V sangat berkesan memastikan prestasi kuat juga mengurangkan perbelanjaan bil elektrik. LG Mosquito Away Air Conditioner mempunyai peranti menjana gelombang ultrasonik yang melumpuhkan sistem saraf nyamuk dan menangkis kehadiran serangga berbahaya ini.

Pelanggan yang membeli mana-mana barangan tersenarai dalam kempen akhir tahun ini berhak menebus segera Payung Eksklusif LG Smart Inverted atau set bekas makanan Glasslock dari Korea (3 in 1 set).

Orang ramai digalakkan untuk melawat kedai-kedai utama di seluruh negara melihat lebih dekat inovasi terkini LG dan merebut peluang menikmati tawaran terhad akhir tahun. Untuk maklumat lanjut mengenai kempen sila layari http://www.lg.com/my atau http://ift.tt/2i9DXWe.

 

 

 

 

 

The post Ganjaran Tahun Baru untuk Pengguna LG appeared first on Malaysia Interior Design, Home-living Magazine.

from Blogger http://ift.tt/2hiYA0g

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s